Nieuws - sv BLC

Nieuws

Nieuws

Gratis inloopspreekuur voor alle leden!

4 december 12:30  Speciaal voor alle leden is er een gratis fysiotherapie inloopspreekuur bij BLC. Olivier Bogers, fysiotherapeut bij Fysio Moov beantwoordt dan al je vragen. Het inloopspreekuur vindt plaats op maandag tussen 19:00 en 21:00 uur in de verzorgingsruimte en is toegankelijk voor alle leden van BLC. De screening duurt ongeveer 15 minuten. Heb je klachten of blessures, dan kun je tijdens het inloopspreekuur gratis binnenlopen voor screening van je klacht. Olivier is fysiotherapeut en gespecialiseerd in de behandeling van voetbalblessures. Hij bekijkt je klacht en samen bespreken jullie hoe deze zo snel mogelijk verholpen kan worden. Indien nodig kan er direct een afspraak gemaakt worden voor een behandeling door Olivier op de praktijk van Fyio Moov. De prognose en voortgang van de blessure worden, met goedkeuring van de sporter, gecommuniceerd met de desbetreffende trainer, zodat er geen misverstanden ontstaan. Preventief advies Je mag je ook melden op het inloopspreekuur voor preventief advies. Stel dat je wilt weer gaan voetballen na een lange blessure en je hebt hier een paar vragen over of je wil een oude blessure die vaker opspeelde na de zomer/winterstop voorkomen ook. Ook voor dit soort vragen, ben je van harte welkom bij ons. Verzekerde en niet verzekerde zijn welkom! Het spreekuur is vrij toegankelijk, ook voor niet-verzekerden. Interesse? Meld je aan via info@fysiomoov.nl of stap gewoon even binnen! Wanneer: op maandagen tussen 19:00 en 21:00 uur (vakanties uitgesloten, annuleringen worden gepubliceerd op deze site). Waar: sportcomplex BLC, in de verzorgingsruimte. Aanmelden: via info@fysiomoov.nl vermeld hierbij je naam, team, geboortedatum en telefoonnummer. Voor wie: alle BLC leden. Kosten: gratis.


Hulp gezocht van vrijwilligers!

18 oktober 8:15  BLC is dringend op zoek naar vrijwilligers !!! Aanvragen VOG voor vrijwilligers Hulp bij de organisatie zaalvoetbaltoernooi Hulp bij communicatie Evenementencommissie Zie ook de vacatures op de BLC website meer »


maatregelen bij naderend onweer

9 september 16:00  Let op !! Bericht namens bestuur aan trainers en of leiders Bij naderend onweer is het verstandig om zeer alert te zijn om de weersverandering in de gaten te houden. Bij trainingen geldt dat als je de bliksem ziet en er binnen 10 sec een donder komt, moet iedereen van het veld en zo spoedig mogelijk naar de kleedkamers.


BELANGRIJK! ENKELE AFSPRAKEN

6 september 8:00  Heren Leider/trainers, vanuit de Gemeente, die onze velden verzorgen, komt het dringende verzoek om na elke training de doeltjes en pionnen op te ruimen. We hebben sinds kort een robotmaaier die stopt niet bij de doeltjes die op het veld staan, dus gaat dwars door de netten heen. Zet de doeltjes verzat buiten de belijning met de dichte zijde naar het veld toe. Tevens een verzoek vanuit het bestuur om geen kinderen in het ballenhok te laten komen, Leiders of trainers halen het materiaal op ( ballen,hesjes, pionnen). Namens het bestuur en medewerker Gemeente, hartelijk dank voor uw medewerking.


De derde helft win je in ’t Pumpke!

16 januari 16:30  BLC is trots op zijn sponsors zoals Stadsherberg 't Pumpke.meer »


Vrouwen aan de bal bij BLC

17 september 18:45  In september 2020 stond ons vrouwen-recreantenteam in het Brabants Dagblad: 'Moeders ook zelf aan de bal.'meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!