Nieuws - sv BLC

Nieuws

Nieuws

ALV maandag 10 Juli om 20:00 uur

31 mei 15:00  ALV maandag 10 Juli om 20:00 uur - Agenda volgt


Trainer gezocht svBLC 2

12 mei 21:00  svBLC is op zoek naar een enthousiaste trainer voor het 2e elftal, ervaring is een pre maar ook een beginnende trainer is van harte welkom. Werkzaamheden bestaan uit trainingen geven op dinsdagavond en donderdagavond en de coaching op de zaterdag bij wedstrijden. Heb je nog geen Tc3 zijn wij bereid om in je te investeren. Samen met trainers van BLC 1 zorg je ervoor om de eigen jeugd een kans te geven om naar selectie door te stromen.meer »


AJAX Camp bij SV BLC

25 februari 19:15  Train een week als een Ajax-speler! In de zomer van 2023 organiseren wij van maandag 21 t/m vrijdag 25 augustus een Ajax Camp bij SV BLC in 's-Hertogenbosch! Aanvallen als Steven Bergwijn, dribbelen als Kenneth Taylor en verdedigen als Jurriën Timber. Tijdens een Ajax Camp komen alle facetten van de unieke Ajax-trainingsmethode aan bod. Van maandag t/m vrijdag verbeter jij elke dag je vaardigheden onder leiding van de Ajax Camps & Clinics trainers. Samen met deelnemers van dezelfde leeftijd en hetzelfde niveau - groepen worden ingedeeld op basis van leeftijd en niveau - ervaar jij een echte Ajax beleving en maak jij een week lang veel plezier.meer »


Hulp gezocht van vrijwilligers!

18 oktober 8:15  BLC is dringend op zoek naar vrijwilligers !!! Aanvragen VOG voor vrijwilligers Hulp bij de organisatie zaalvoetbaltoernooi Hulp bij communicatie Evenementencommissie Zie ook de vacatures op de BLC website meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!