Sponsoring - sv BLC

Sponsoring

Sponsoring

Sponsoring

De netto opbrengst van de sponsoring investeert SV BLC jaarlijks in structurele verbeteringen op het gebied van sfeer, gezondheid en spelvreugde.

Aankleding sportpark en clubhuis
Sv BLC streeft ernaar om nieuwe media-uitingen te laten bijdragen aan een warme en uniforme sfeer op ons park en in het clubhuis. Speciaal hiervoor hebben we een basis sponsorpakket ontwikkeld. De band met sponsoren willen we verder gaan uitbouwen door een mooi programma voor de Vrienden- en BusinessClub te ontwikkelen.

Bekijk de tarieven van de diverse sponsormogelijkheden

Voor vragen over de mogelijkheden en eventueel maatwerk kunt u contact opnemen met sponsoring@svblc.nl
Wij helpen u graag verder. 

Reclamebord A2/ Clubhuis
Sv BLC stelt ruimte beschikbaar voor het plaatsen van een banner/reclamebord met de afmetingen van 3 x 4 meter. De uiting is goed vanaf de A2 te zien en wordt ‘s-avonds verlicht.
De kosten (het materiaal en de bedrukking van het bord) kan sv BLC voor haar rekening nemen. Deze bedragen ongeveer € 1.100,- per bord. De sponsor levert hiervoor een digitaal bestand aan. Sv BLC verzorgt het plaatsten en het onderhoud (waaronder het schoonmaken van het bord).
De kosten voor deze uiting zijn € 600,- per maand (ex.btw).
Een banner aan het terras van de kantine (12 m. lang, 1,25 hoog) kost € 450,- per maand (ex. btw, ex. opmaak). De kosten voor de opmaak van het doek/zeil zijn eenmalig € 1.500,- ex btw)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!