Kledingsponsoring - sv BLC

Kledingsponsoring

Kledingsponsoring

Tenue Protocol
SV BLC voert een klassiek en herkenbaar tenue: geel shirt met groene broek en groene kousen. Belangrijk voor de uitstraling van onze club is uniformiteit. Daarvoor is het nodig een kledingmerk en tenuestijl te kiezen dat bij ons past en dat voor een langere periode goed verkrijgbaar is. Met ingang van seizoen ’15-’16 is het nieuwe clubtenue de Elite lijn van Hummel.
Naast het wedstrijdtenue is een speciale BLC kledinglijn opgesteld. Denk hierbij aan trainingspakken, tassen, uitshirts e.d. Alle items dragen het ronde BLC De Club van Zuid logo. De levering vindt plaats door de onze exclusieve uitvoeringspartner Princen Sport. Hun logo staat achterop de shirts of klein op andere kledingstukken. Het is niet toegestaan via een andere kledingleverancier te bestellen.

Let op: overgangsfase
Teams/spelers die nog geen nieuwe kleding nodig hebben kunnen al dan niet gesponsorde tenues van vorig seizoen blijven gebruiken tot het einde van hun levensduur (max. 3 seizoenen). Per seizoen ’18-’19 dienen alle teams in de speciale BLC Hummel outfit te spelen.

Tenues die aangeschaft worden door sponsoren worden aan BLC in eigendom gegeven. In beginsel blijven deze tenues voor de levensduur (max. 3 jaar) bij het betreffende team of schuiven ze na een seizoen door naar een team binnen dezelfde leeftijdscategorie. Naamsvermelding van spelers beperkt de overdraagbaarheid en is daarom niet toegestaan. Aan het begin van elk seizoen wordt gesponsorde kleding in bruikleen verstrekt aan de teamleden. Tijdens het seizoen zorgt elk team(lid) zelf voor het reinigen en verzorgen van de tenues. Na afloop van het seizoen worden de tenues per team ingezameld en collectief ingeleverd bij de tenuecoördinator. Indien gesponsorde kleding beschadigd of kwijt raakt dient de speler voor eigen kosten voor vervanging te zorgen.

Hoe bestellen individuele leden/teams?
Nieuw is dat bestellen via een speciaal online BLC Hummel Clubportaal en Ledenshop plaatsvindt. Teams kunnen hierin hun bestellingen doorgeven. En onze leden kunnen eenvoudig accessoires bekijken en bestellen. Na controle van de bestelling door BLC wordt de order geplaatst bij Princen Sport. De uitlevering en betaling vindt direct in de winkel van Princen Sport plaats. BLC ontvangt voor elke bestelling via de clubportaal 2% bonus. Hiermee help je dus ook onze club!

Hoe bestellen sponsoren voor teams?
Bedrijven en instellingen kunnen heel goed promotie en reclame maken voor hun merk door o.a. het tenue van één of meerdere BLC teams te sponsoren. Tenues kunnen doorgaans 3 seizoenen gebruikt worden. Sponsoren voorzien dus feitelijk een team voor 3 jaar van ten minste de wedstrijdshirts. Voor jeugdselectieteams geldt dat in beginsel complete tenues en trainingspakken worden gesponsord. Via bijgaand bestelformulier kan het tenue-pakket per team worden samengesteld en ingediend op sponsoring@svblc.nl
Na wederzijdse overeenstemming worden de materialen besteld en door BLC aan de sponsor gefactureerd. Na ontvangst van de betaling worden de materialen uitgeleverd en verstrekt aan het desbetreffende team. BLC behoudt zich het recht voor om branche exclusiviteit met sponsoren overeen te komen en ballotage toe te passen. Prijs- en conditiewijzigingen voorbehouden.

Download het formulier voor sponsoring/bestellen tenues (pdf)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!