Sport 55+

Sport 55+

ÉÉN UNIEK GECOMBINEERD SPORTAANBOD IN DEN BOSCH RUGBY-TENNIS-VOETBAL

In het voorjaar van 2016 zijn tennisvereniging BTC de Pettelaer, rugbyclub The Dukes en voetbalvereniging sv BLC samen begonnen met les in tennis, (touch)rugby en (wandel)voetbal voor stadsbewoners van 55 jaar en ouder. Dit wekelijkse aanbod op het rugbyveld en de tennisvelden aan de Hekellaan duurt 1,5 uur. 

Dit unieke 55+ beweegaanbod is enig in zijn soort voor onze stad. Er wordt met leeftijdgenoten gewerkt aan de conditie, spierkracht en lenigheid voor en tijdens het spelen van deze sporten. De lessen worden gegeven door deskundige docenten (o.a. BLC trainer Joost van Pagée). Iedereen kan naar ‘eigen kunnen’ meedoen en zo op verantwoorde wijze deze sporten beoefenen. De trainingsvelden met de clubhuizen zijn centraal gelegen. Met dit beweegaanbod willen de verenigingen niet alleen hun sportiviteit, maar ook hun maatschappelijke betrokkenheid vorm geven. 

Het onderstaande promotiefilmpje geeft een goede indruk van dit unieke sportaanbod op een prachtige en centrale plek in de stad.
 De deelnemers zijn zichtbaar blij en enthousiast. Het geeft een goed beeld van de sporten en de mooie locaties. Ook degenen, die voor het eerst kennismaken met tennis, rugby of voetbal beleven er zichtbaar plezier aan, terwijl ze en passant werken aan hun conditie. 

Kom gerust op vrijdag van 11:00 tot 12:30 uur gezellig meedoen. U kunt tegen een vergoeding van €4,50 per les of een jaarcontributie, gezond en sportief ervaren. Mogelijk ontmoet u nieuwe of bekende buurtbewoners. Na afloop wordt er in het tennispaviljoen nog wat gedronken en gezellig nagepraat én veel gelachen. 

Indien u informatie wilt over dit sportaanbod, u wilt graag een proefles volgen of u wilt zich aanmelden, dan kunt u contact opnemen via: Joost van Pagée

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!