Aanmelden als lid - sv BLC

Aanmelden als lid

Aanmelden als lid

Aanmelden
Wil je graag lid worden van svBLC? Dat kan!

Eerst Proeftrainen!

Je mag eerst 2 x gratis proeftrainen voordat je beslist om lid te worden. Vul hiervoor het AANMELDEN PROEFLES formulier in met je naam, geboortedatum en mobiele nummer. De ledenadministratie brengt je dan in contact met de betreffende jeugdcoördinator. Nadat je een aantal keren hebt meegetraind kun je beslissen of je lid wil worden.

 

Lid worden

Vul om lid te worden het volgende online aanmeldformulier in: AANMELDEN ALS LID
Vergeet niet je mobiele nummer in te vullen. Op die manier kunnen we snel contact met je opnemen en je aan de juiste whatsapp groepen koppelen.

Vrijwilligersbijdrage
Bij BLC leveren ouders en leden een actieve bijdrage aan de club. Een actieve vrijwilligersbijdrage is de norm. Inschrijving van nieuwe leden is hieraan verbonden. Dat betekent dat elk nieuw lid (of ouder van nieuw lid) akkoord gaat met 3 uur bardienst (of een andere verenigingstaak) draaien per jaar.

Na aanmelding
Bij aanmelding wordt eerst bekeken of er plaats is bij een van de teams in jouw leeftijdscategorie. Mocht dat niet het geval zijn, dan verzoeken wij je aan te geven of je op de wachtlijst wilt worden ingeschreven. Zodra er plaats is word je daarvan op de hoogte gesteld.

Let op:

  • Bij aanmelden betaal je eenmalig 15 euro inschrijfgeld.
  • Voor spelende leden vanaf 12 jaar is het verplicht om een pasfoto te sturen. Deze foto wordt gebruikt voor de digitale spelerspas van de KNVB! Je kunt de foto sturen in een aparte mail naar de ledenadministratie. Vermeld in het bericht de naam en geboortedatum.


Afmelden
Als je je wilt afmelden, vul dan dit formulier in AFMELDEN, met hierin je naam, en in welk team je speelt. Als je naar een andere voetbalclub gaat, geef dat dan ook door, want dan moeten er nog wat formaliteiten worden afgehandeld.

Contact: ledenadministratie
Contributie
Contributie

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!